RRS Newsfeeds

MotorsportZ biedt enkele RSS Newsfeeds aan. Deze feeds kunt u inlezen en gebruiken voor bijvoorbeeld privé-doeleinden. Ook kunt u de feeds gebruiken om de headlines van MotorsportZ op uw eigen website te tonen.
Weet u niet wat u met RSS Newsfeeds kunt doen, maar bent u wel geïnteresseerd? Dan adviseren wij een bezoek aan rss.startpagina.nl, waar u alle links naar informative websites over dit onderwerp kunt vinden.

RSS newsfeeds van MotorsportZ

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Gebruik dan een of meer van de RSS-newsfeeds. Klik op een link naast het RSS-logo om een nieuw venster te openen en te bekijken hoe de RSS-feed is opgebouwd, of klik op 'Kopieer' achter het onderwerp en kopieer zodoende de URL op het klembord, om de URL vervolgens in je favoriete RSS-programma of RSS-App te plakken.

Alle nieuws artikelen
Formule 1 nieuws
Max Verstappen nieuws
IndyCar nieuws
Rinus VeeKay nieuws

F1 Grand Prix 2021
Up Next
Bahrein
vrijdag 26 maart
Eerste vrije training
12:30 - 13:30
Tweede vrije training
16:00 - 17:00
zaterdag 27 maart
Derde vrije training
13:00 - 14:00
Kwalificatie
16:00 - 17:00
zondag 28 maart
Race
17:00 - 19:00
Meer Bahrein GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.