VT125 sep - 10:00
VT225 sep - 14:00
VT326 sep - 11:00
QUALI26 sep - 14:00
RACE27 sep - 13:10

Helpdesk MotorsportZ

Helpdesk voor leden van MotorsportZ

Iedereen kan zich registreren en aanmelden als lid. Hiervoor is een e-mailadres nodig. Wat moet je weten voordat je aan de slag kan?


Veel gestelde vragen

  1. Vraag: Ik heb me geregistreerd, maar ik krijg geen bevestiging per e-mail. Hoe kan dat?
    1. Antwoord: De kans is groot dat ons bevestigingsmailtje in jouw SPAM-box terecht is gekomen. Check je SPAM-box en klik op de link in dat mailtje. (Het is ook handig om je mailprogramma te laten weten dat MotorsportZ geen SPAM verstuurd.)
    2. Antwoord: Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een verkeerd e-mailadres hebt doorgegeven. Bij twijfel ons even een e-mail sturen: helpdeks@motorsportz.net

 


MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.