FrankrijkGP Frankrijk
VT 118 jun 11:30
VT 218 jun 15:00
VT 319 jun 12:00
QUALI19 jun 15:00
RACE20 jun 15:00

Spelregels en voorwaarden

MotorsportZ stelt bezoekers in de gelegenheid om te reageren op gepubliceerde artikels en pagina's. Hiervoor is het noodzakelijk om een account aan te maken op de website van MotorsportZ (https://motorsportz.nl). Hieraan zijn enkele voorwaarden verbonden.
Iedere gebruiker (houder van een account) moet er rekening meehouden dat er, nadat er een account is aangemaakt en wordt ingelogd, gebruik wordt gemaakt van cookies. Deze cookies hebben een functioneel karakter. Ze worden dus niet voor commerciële doeleinden of andere doeleinden gebruikt, dan het inlogsysteem. Wij gebruiken het e-mailadres, wat de gebruiker opgeeft, niet voor reclamedoeleinden. Dus geen ongevraagde e-mailberichten met commerciële inhoud.

Daarnaast legt MotorsportZ de datum en tijd vast wanneer een account is aangemaakt. Ook wordt vastgelegd wat het e-mailadres en het wachtwoord van de gebruiker is. Gegevens worden niet aangeboden ter inzage door derden, tenzij MotorsportZ dit van rechtswege uit verplicht wordt.

MotorsportZ legt alle reacties vast in een beveiligde omgeving. De onderdelen van de reacties die worden vastgelegd zijn onder andere: de reactie zelf, het tijdstip en de gebruikersnaam. Iedere gebruiker is hoofdelijk aansprakelijk voor de inhoud van zijn of haar reactie.

MotorsportZ behoudt het recht om accounts te verwijderen, dan wel op non-actief te zetten, wanneer hier volgens de redactie reden toe is.

-

Beoordeling van het MSZ-account

Voordat je kunt beginnen met het schrijven van reacties, moet je account eerst beoordeeld worden. Dat gebeurt in de regel binnen 24 uur nadat je je registratie hebt bevestigd.

-

Huisregels

1. Je mag op MotorsportZ maar één account per identiteit aanmaken.

2. We gaan op MotorsportZ respectvol met elkaar om. Het is NIET toegestaan om mensen onderuit te schoffelen omdat ze een bepaalde mening hebben of wat voor reden dan ook.

3. Schelden, schuttingtaal, opruiing, discriminatie, persoonlijke aanvallen en ziekelijke verwensingen is/zijn NIET toegestaan.

4. ON-TOPIC: Reacties moeten per se over het onderwerp gaan wat in het artikel of de pagina beschreven is.

5. Gebruikersnamen die scheldwoorden, ziektes en dergelijken bevatten, zijn NIET toegestaan en worden onherroepelijk verwijderd.

6. Links of verwijzingen plaatsen naar websites of teksten, foto- of videomateriaal met een erotisch/pornografisch karakter [van welke aard dan ook!] is NIET toegestaan.

7. Reclame maken voor of links plaatsen naar websites of teksten, foto- of videomateriaal van concurrerende media is NIET toegestaan.

8. Overdreven veel gebruik van HOOFDLETTERS is NIET toegestaan. Het is overigens ook erg irritant en dus NIET toegestaan om woorden woorden woorden woorden achter elkaar te herhalen.

9. Overdreven veel gebruik maken van emoji's en dergelijken is NIET toegestaan. Maximaal twee(2) emoji's per reactie moeten voldoende zijn om je punt te maken.

10. Overtreding van een of meer van bovengenoemde regels kan resulteren in uitsluiting van het login-systeem van MotorsportZ.

-

Formule 1
Up Next
Frankrijk
vrijdag 18 juni
Eerste vrije training
11:30 - 12:30
Tweede vrije training
15:00 - 16:00
zaterdag 19 juni
Derde vrije training
12:00 - 13:00
Kwalificatie
15:00 - 16:00
zondag 20 juni
Race
15:00 - 17:00
Meer Frankrijk GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.