VT127 nov - 12:00
VT227 nov - 16:00
VT328 nov - 12:00
QUALI28 nov - 15:00
RACE29 nov - 15:10

Spelregels en voorwaarden

Voorwaarden

MotorsportZ stelt bezoekers in de gelegenheid om te reageren op gepubliceerde artikels en pagina's. Hiervoor is het noodzakelijk om een account aan te maken op de website van MotorsportZ (https://motorsportz.nl). Hieraan zijn enkele voorwaarden verbonden.

Iedere gebruiker (houder van een account) moet er rekening meehouden dat er, nadat er een account is aangemaakt en wordt ingelogd, gebruik wordt gemaakt van cookies. Deze cookies hebben een functioneel karakter. Ze worden dus niet voor commerciële doeleinden of andere doeleinden gebruikt, dan het inlogsysteem. Wij gebruiken het e-mailadres, wat de gebruiker opgeeft, niet voor reclamedoeleinden. Dus geen ongevraagde e-mailberichten met commerciële inhoud.

Daarnaast legt MotorsportZ de datum en tijd vast wanneer een account is aangemaakt. Ook wordt vastgelegd wat het e-mailadres en het wachtwoord van de gebruiker is. Gegevens worden niet aangeboden ter inzage door derden, tenzij MotorsportZ dit van rechtswege uit verplicht wordt.

MotorsportZ legt alle reacties vast in een beveiligde omgeving. De onderdelen van de reacties die worden vastgelegd zijn onder andere: de reactie zelf, het tijdstip en de gebruikersnaam. Iedere gebruiker is hoofdelijk aansprakelijk voor de inhoud van zijn of haar reactie.

MotorsportZ behoudt het recht om accounts te verwijderen, dan wel op non-actief te zetten, wanneer hier volgens de redactie reden toe is.

-

Beoordeling van het MSZ-account

Voordat je kunt beginnen met het schrijven van reacties, moet je account eerst beoordeeld worden. Dat gebeurt in de regel binnen 24 uur nadat je je registratie hebt bevestigd.

-

Huisregels

1. Je mag op MotorsportZ maar één account per identiteit aanmaken.

2. We gaan op MotorsportZ respectvol met elkaar om. Het is NIET toegestaan om mensen onderuit te schoffelen omdat ze een bepaalde mening hebben of wat voor reden dan ook.

3. Schelden, schuttingtaal, opruiing, discriminatie, persoonlijke aanvallen en ziekelijke verwensingen is/zijn NIET toegestaan.

4. ON-TOPIC: Reacties moeten per se over het onderwerp gaan wat in het artikel of de pagina beschreven is.

5. Gebruikersnamen die scheldwoorden, ziektes en dergelijken bevatten, zijn NIET toegestaan en worden onherroepelijk verwijderd.

6. Links of verwijzingen plaatsen naar websites of teksten, foto- of videomateriaal met een erotisch/pornografisch karakter [van welke aard dan ook!] is NIET toegestaan.

7. Reclame maken voor of links plaatsen naar websites of teksten, foto- of videomateriaal van concurrerende media is NIET toegestaan.

8. Overdreven veel gebruik van HOOFDLETTERS is NIET toegestaan. Het is overigens ook erg irritant en dus NIET toegestaan om woorden woorden woorden woorden achter elkaar te herhalen.

9. Overdreven veel gebruik maken van emoji's en dergelijken is NIET toegestaan. Maximaal twee(2) emoji's per reactie moeten voldoende zijn om je punt te maken.

10. Overtreding van een of meer van bovengenoemde regels kan resulteren in uitsluiting van het login-systeem van MotorsportZ.

-


MotorsportZ brengt dagelijks het laatste F1-nieuws en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Dat Max Verstappen in 2020 geen wereldkampioen wordt is inmiddels wel duidelijk. Maar de Nederlander is de enige die het de Mercedes-coureurs moeilijk kan maken. Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.