Abonneren op de F1-kalender met Google agenda

Zet de F1-kalender 2021 in je mobiel, tablet of online agenda. Deze pagina wordt ondersteund met hulpbestanden: Hoe zet ik de F1-kalender in mijn Google agenda.

Ik heb GEEN problemen met Google-agenda -> Ga naar de download-pagina


Om er zeker van te zijn dat je altijd de laatste versie van de F1-kalender in je agenda hebt staan is het advies om je te abonneren op de F1-kalender van MotorsportZ (dus NIET agenda importeren uit bestand!). Wanneer je je abonneert, neemt Google-agenda altijd de laatste versie over. Die eventuele updates worden eens per 24 uur doorgevoerd in jouw agenda. Hieronder wordt de procedure eenvoudig beschreven.


1. Ga naar: https://calendar.google.com/calendar/r

2. In het linker deel van de pagina klik je op het plusje (+) wat je naast 'Andere agenda's' ziet staan.

3. In het venstertje wat dan geopend wordt, klik je op 'Abonneren op agenda'

4. Typ in het veld 'motorsportzagenda' (zonder aanhalingstekens) en bevestig met een klik of druk op enter en stel vervolgens jouw voorkeuren in. De agenda staat nu in je eigen Google-agenda.

F1 Grand Prix 2021
Up Next
Emilia-Romagna
vrijdag 16 april
Eerste vrije training
11:30 - 12:30
Tweede vrije training
15:00 - 16:00
zaterdag 17 april
Derde vrije training
12:00 - 13:00
Kwalificatie
15:00 - 16:00
zondag 18 april
Race
15:00 - 17:00
Meer Emilia-Romagna GP Volledige F1-kalender
Net binnen
Lees meer racenieuws
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.