VT1 4 dec - 14:30
VT2 4 dec - 18:30
VT3 5 dec - 15:00
QUALI 5 dec - 18:00
RACE 6 dec - 18:10

Adverteren op MotorsportZ.nl

Groeiend platform

MotorsportZ is sinds 2016 een groeiend platform waar autosportfans en in het bijzonder Formule 1-fans dagelijks hun portie nieuws komen lezen. Dit biedt u de mogelijkheid om met uw reclamecampagne een breed publiek te bereiken.

Bezoekersaantallen

MotorsportZ mag iedere maand meer dan 150.000 unieke bezoekers (73% mannen en 27% vrouwen) ontvangen. Zij genereren maandelijks meer dan 220.000 pageviews. De bezoekersaantallen stijgen sinds januari 2020 steeds meer en sneller.

De meeste bezoekers (80 procent) die ons platform bezoeken doen dat met een mobiele telefoon. Het gebruik van desktopcomputers is de laatste tijd sterk afgenomen. Ook tablets vallen buiten de gratie van Formule 1-fans die snel het laatste nieuws willen lezen.

Mogelijkheden

MotorsportZ biedt een reeks aan mogelijkheden om te adverteren. U kunt bijvoorbeeld met een bannerset adverteren en/of een gesponsorde keyword gerichte tekstlink.

Zelf een interessant voorstel?

Heeft u zelf een interessant voorstel om zaken te doen met MotorsportZ? Wij staan open voor suggesties en leuke voorstellen.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de advertentie mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgaaf ontvangen? Dan kunt u een e-mailbericht sturen aan adverteren@motorsportz.net.

We beantwoorden uw e-mailbericht binnen 24 uur. (gemiddelde reactietijd: 2 uur op werkdagen)

 


MotorsportZ brengt dagelijks het laatste F1-nieuws en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Dat Max Verstappen in 2020 geen wereldkampioen wordt is inmiddels wel duidelijk. Maar de Nederlander is de enige die het de Mercedes-coureurs moeilijk kan maken. Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.