Adverteren

Adverteren op de website van MotorsportZ

MotorsportZ is sinds 2016 een groeiend platform waar autosportfans en in het bijzonder Formule 1-fans dagelijks hun portie nieuws komen lezen. Dit biedt u de mogelijkheid om met uw reclamecampagne een breed publiek (73% mannen / 27% vrouwen) te bereiken.

MotorsportZ biedt verschillende mogelijkheden om te adverteren op de desktop, tablet en mobiele versie van de website. Voor uw informatie: De meeste bezoekers (76 procent) die platform van MotorsportZ bezoeken maken gebruik van een mobiele telefoon. Het gebruik van desktopcomputers is de laatste sterk afgenomen.

U kunt op MotorsportZ adverteren met één of meerdere banners, met een advertorial (verpakt als 'nieuwsbericht') en hyperlinks met pakkende tekst.

Wilt u meer weten over de advertentie mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgaaf ontvangen? Dan kunt u een e-mailbericht sturen aan adverteren@motorsportz.net. Wij zullen uw vragen binnen 48 uur (gemiddelde reactietijd: 6 uur op werkdagen) beantwoorden.

 


MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.