HongarijeGP Hongarije
VT 1uitslag
VT 2uitslag
VT 3uitslag
QUALIuitslag
RACE 1 aug 15:00
Coronacrisis

Rinus van Kalmthout niet zeker van Texas Indy-debuut

Zondag 15 maart had Rinus van Kalmthout zijn IndyCar-debuut moeten maken. Het mocht niet zo zijn, want de eerste races, en uiteindelijk het de rest van het IndyCar-seizoen, werden vanwege de mondiale uitbraak van Covid-19 uitgesteld.

Rinus van Kalmthout niet zeker van Texas Indy-debuut
© Marijn van Kalmthout

Zaterdag 6 juni begint het seizoen alsnog op Texas Motor Speedway. Maar het lijkt erop dat Rinus van Kalmthout en collega-rookie Alex Palou  hun Indy-debuut nog even moeten uitstellen.

Het Department of Homeland Security (DHS) heeft een nieuwe reeks regels ingesteld om Covid-19 zoveel mogelijk buiten de deur van de Verenigde Staten te houden. In de nieuwe regelgeving erkent DHS voorlopig autocoureurs niet als topatleten die op de lijst van uitzonderingen geplaatst moeten worden.

Gerelateerde onderwerpen IndyCarAlex PalouCoronavirusDHSEd Carpenter RacingRinus van KalmthoutRinus VeeKay
Net binnen
Lees meer racenieuws
Formule 1
Up Next
Hongarije
vrijdag 30 juli
Eerste vrije training
11:30 - 12:30
Tweede vrije training
15:00 - 16:00
zaterdag 31 juli
Derde vrije training
12:00 - 13:00
Kwalificatie
15:00 - 16:00
zondag 01 augustus
Race
15:00 - 17:00
Meer Hongarije GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.