Hoe kun je de IndyCar 500 'Fast Nine' shoot-out op tv en internet volgen?

Rinus van Kalmthout presteerde het zaterdagavond (Nederlandse tijd) om zich als IndyCar-rookie te kwalificeren voor de 'Fast Nine' shoot-out. De 19-jarige Nederlander liet met zijn prestatie grote namen zoals voormalige Indy 500-winnaars Simon Pagenaud en Ed Carpenter (teambaas van VeeKay) achter zich.

Hoe kun je de IndyCar 500 'Fast Nine' shoot-out op tv en internet volgen?
© Rinus VeeKay PR

In Nederland kun je de verrichtingen van Rinus VeeKay in de 'Fast Nine' shoot-out volgen als Ziggo Sport-abonnee, mits je geabonneerd bent op het Ziggo Sport Totaal-pakket. Via Ziggo Sport Racing kun je dan om 21:00 uur inschakelen. Maar ook abonnees van onder andere KPN, Canal Digitaal en andere kabelaars bieden hun abonnees toegang tot Ziggo Sport Totaal.

Ben je niet in de gelegenheid om via de televisie de 'Fast Nine' shout-out kwalificatie te volgen? Dan rest nog de live tijdwaarneming die gratis te volgen is, en voorzien is van Engelstalig commentaar, via internet. Ga daarvoor naar https://racecontrol.indycar.com/ en maak het zondagavond om 19:00 uur live mee.

Hoe laat begint de Fast Nine shoot-out?

  • De Fast Nine shout-out begint zondagavond 19:00 uur Nederlandse tijd.

In de Verenigde Staten is de 'Fast Nine' shoot-out te volgen via de NBC te volgen, maar dan moet je wel in het bezit zijn van een satellietschotel en de nodige toegang tot NBC.  - Ga naar https://www.nbcsports.com/live of informeer bij je satelliet-aanbieder

Gerelateerde onderwerpen IndyCarEd Carpenter RacingIndianapolis 500Indy 500Indy 500 in 2020Rinus van KalmthoutRinus VeeKayVeeKay
Net binnen
Lees meer racenieuws
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Emilia-Romagna
vrijdag 16 april
Eerste vrije training
11:00 - 12:00
Tweede vrije training
14:30 - 15:30
zaterdag 17 april
Derde vrije training
11:00 - 12:00
Kwalificatie
14:00 - 15:00
zondag 18 april
Race
15:00 - 17:00
Meer Emilia-Romagna GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.