Zeer waarschijnlijk droge kwalificatie in Monza

Zeer waarschijnlijk droge kwalificatie in Monza
© Pirelli F1 Media

Vrijdag regende het van tijd tot tijd en daar hadden de coureur vooral in de eerste vrije training last van. De tweede training verliep nagenoeg droog, zo droog dat er op slicks gereden kon worden. Ook tijdens de kwalificatie lijkt droog te blijven.

Na een regenachtige vrijdag kunnen we uitkijken naar een droge derde training en kwalificatie voor de Grand Prix van Italië. De maximale temperatuur die vandaag wordt verwacht schommelt rond de 21 graden en de wind waait uit noordwestelijke richting en zal nauwelijks van invloed zijn op de sessies.

De kwalificatie begint zaterdagmiddag om 15:00 uur.

De race op zondag zal waarschijnlijk beïnvloed worden door regen, maar dat is nog niet helemaal zeker. In hoeverre de coureurs te maken krijgen met de regen zal later deze dag en morgenochtend duidelijker worden.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.