Zak Brown bevestigt nogmaals: 'Geen plek voor Nyck de Vries'

Het was al bekend dat Nyck de Vries niet hoeft te verwachten dat hij in 2019 voor het McLaren-team in de Formule 1 uitkomt. Maar Zak Brown heeft het tegenover Racefans.net nog eens bevestigd.

Zak Brown bevestigt nogmaals: 'Geen plek voor Nyck de Vries'

Geen F1-stoeltje bij McLaren voor Nyck de Vries

Nyck de Vries wordt enorm gewaardeerd om zijn inzet, maar ondanks dat hoeft hij niet te rekenen op een F1-stoeltje bij McLaren voor 2019.

"Nyck is al een tijdje bij ons", begint Zak Brown. "Hij is een van onze simulatorcoureurs en we zijn een groot fan van hem."

"Maar we richten onze pijlen in de toekomst op verschillende raceactiviteiten, dus hij is absoluut iemand die we graag binnen het team behouden. Maar we overwegen hem nu niet als kandidaat voor het Formule 1-team."

Begin 2018 verkondigde De Vries in een gesprek met Ziggo Sport dat hij wel degelijk kans maakte om een stoeltje bij McLaren te kunnen vergaren, maar dat werd al snel door het team ontkracht.

Wie er vanaf 2019 wel in de McLaren MCL34 zitten is nog even koffiedik kijken. Als het goed is maakt Fernando Alonso dinsdag 14 augustus wereldkundig wat hij gaat doen na 2018. En pas daarna gaan er meer puzzelstukjes op hun plek vallen.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.