Williams hinkt er vrijdag achteraan, Russel P19 en Kubica P20

Williams-coureurs George Russell en Robert Kubica kunnen voorlopig helemaal niet meekomen met de rest van het veld. De Britse formatie miste de eerste testdagen in Barcelona en dat is dan ook meteen een van de oorzaken dat het team nu achteraan rijdt.

Williams hinkt er vrijdag achteraan, Russel P19 en Kubica P20
©Williams F1

Robert Kubica en rookie George Russell moeten wel van sterke huizen komen willen zijde motiviatie houden om in Australië tot een acceptabel resultaat te komen. Het duo komt ongeveer vier seconden te kort op de snelste tijd van de dag.

De rondetijden van het Williams-duo komen nog niet in de buurt van de 107%-regel (= 1,727 seconde), maar dan moet er niets geks meer gebeuren. Hoe dan ook verloopt het eerste GP-weekend voor Williams F1 bijzonder teleurstellend.

Laten we voor de oud kampioenen en het rijderspaar Robert Kubica en George Russell dat iedereen gemotiveerd blijft en dat de resultaten niet nog slechter worden, maar juist beter worden.Formule 1 podcast

Grand Prix Singapore - Lucas Degen, Jeroen Demmendaal, Jeroen Scholte en Charrel Jalving blikken vooruit op de aanstaande Grand Prix, die van Singapore op het Marina Bay Street stratencircuit. We hebben het over de crashgate, de startcrash Verstappen met Ferrari’s en Verstappen says NO!
Klik, beluister en GENIET