HongarijeGP Hongarije
VT 1uitslag
VT 2uitslag
VT 3uitslag
QUALIuitslag
RACE 1 aug 15:00

Wie wordt de teamgenoot van Max Verstappen: voor de kerst duidelijkheid?

Wie is de teamgenoot van Max Verstappen in 2021? Dat is de vraag die velen bezighoudt. Volgens Helmut Marko wordt er voor de kerst een beslissing genomen. Dat is wat de voorman van Red Bull liet weten tegenover Autosport.

Wie wordt de teamgenoot van Max Verstappen: voor de kerst duidelijkheid?
© Getty Images/Red Bull Contentpool | Alexander Albon en dr. Helmut Marko tijdens de vrije training in Imola. | Grand Prix van Emilia-Romagna 2020

Naar verluidt is Nico Hülkenberg buitenbeeld bij Red Bull en gaat het tussen Alexander Albon en Sergio Pérez. De laatste nam afgelopen zondag afscheid van Racing Point, het team waarvoor hij zes jaar uitkwam. Albon reed zondag in Abu Dhabi een van zijn betere races, toen hij als vierde over de eindstreep kwam. Maar of het voldoende is om Red Bull te overtuigen, dat blijft nog even de vraag.

Helmut Marko was tenminste tevreden met het optreden van Albon. "Dit was een van zijn beste races", onthulde Marko tegenover Autosport. "Toch zijn we er nog niet uit. We moeten er nog over nadenken. Er zijn veel zaken waar we naar moeten kijken, maar voor de kerstdagen nemen we een beslissing."

Gerelateerde onderwerpen Formule 1Alexander AlbonF1 nieuws 2020F1 nieuws 2021Formule 1 2021Helmut MarkoNico HülkenbergRacing PointRed Bull F1Sergio PerezSilly Season
Net binnen
Lees meer racenieuws
Formule 1
Up Next
Hongarije
vrijdag 30 juli
Eerste vrije training
11:30 - 12:30
Tweede vrije training
15:00 - 16:00
zaterdag 31 juli
Derde vrije training
12:00 - 13:00
Kwalificatie
15:00 - 16:00
zondag 01 augustus
Race
15:00 - 17:00
Meer Hongarije GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.