Verstappen vs Hamilton in Quali: "Hij deed een beetje arrogant"

Verstappen vs Hamilton in Quali: "Hij deed een beetje arrogant"
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen en Lewis Hamilton kwamen elkaar tijdens de kwalificatie in Austin voor de tweede keer in een week weer tegen op de baan. Dit keer kwam iedereen er zonder kleerscheuren vanaf. Max Verstappen heeft geen goed woord over voor de Brit.

Max Verstappen verklaarde na de kwalificatie het volgende tegenover Ziggo Sports' Jack Plooij: "Weet je wat het is. Iedereen accepteert op een gegeven moment 'nou, hij zit voor me en we blijven gewoon achter elkaar aanrijden' en Lewis rijdt in principe gewoon door."

"Het interesseert hem niet, ik weet niet wat dat is, misschien arrogantie. Maar ja, op een gegeven moment denk ik bij mezelf 'als jij mij verziekt, dan verziek ik jou ook'", aldus Verstappen in niet mis te verstane woorden. "Toen kreeg hij hem natuurlijk terug, maar gelukkig zaten we niet in Q3 en had ik mijn tijd al neergezet. Je moet het gewoon niet doen, want uiteindelijk is niemand er blij mee."

Het heeft er veel van weg dat het sinds Mexico niet erg botert tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen, waar de twee kemphanen elkaar tegenkwamen in de eerste bocht, terwijl ze vochten om de derde plek in de eerste ronde. Verstappen eindigde in Mexico als zesde en Lewis Hamilton won de race uiteindelijk.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.