Verstappen vs Hamilton in Quali: "Hij deed een beetje arrogant"

Max Verstappen en Lewis Hamilton kwamen elkaar tijdens de kwalificatie in Austin voor de tweede keer in een week weer tegen op de baan. Dit keer kwam iedereen er zonder kleerscheuren vanaf. Max Verstappen heeft geen goed woord over voor de Brit.

Verstappen vs Hamilton in Quali: "Hij deed een beetje arrogant"
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen verklaarde na de kwalificatie het volgende tegenover Ziggo Sports' Jack Plooij: "Weet je wat het is. Iedereen accepteert op een gegeven moment 'nou, hij zit voor me en we blijven gewoon achter elkaar aanrijden' en Lewis rijdt in principe gewoon door."

"Het interesseert hem niet, ik weet niet wat dat is, misschien arrogantie. Maar ja, op een gegeven moment denk ik bij mezelf 'als jij mij verziekt, dan verziek ik jou ook'", aldus Verstappen in niet mis te verstane woorden. "Toen kreeg hij hem natuurlijk terug, maar gelukkig zaten we niet in Q3 en had ik mijn tijd al neergezet. Je moet het gewoon niet doen, want uiteindelijk is niemand er blij mee."

Het heeft er veel van weg dat het sinds Mexico niet erg botert tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen, waar de twee kemphanen elkaar tegenkwamen in de eerste bocht, terwijl ze vochten om de derde plek in de eerste ronde. Verstappen eindigde in Mexico als zesde en Lewis Hamilton won de race uiteindelijk.Formule 1 podcast

GP Verenigde Staten - Lewis Hamilton moest nog even wachten maar afgelopen weekend was het dan zover. In week 44, tevens het startnummer van Lewis Hamilton, pakte hij zijn zesde wereldtitel.
Klik en beluister

Volgende F1 Grand Prix
Brazilië
vrijdag 15 november 2019
15:00 - 16:30Eerste vrije training
19:00 - 20:30Tweede vrije training
zaterdag 16 november 2019
16:00 - 17:00Derde vrije training
19:00 - 20:00Kwalificatie
zondag 17 november 2019
18:10 - 20:10Race
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.