VT1uitslag
VT2uitslag
VT3AFGELAST
QUALIuitslag
RACEuitslag

Verstappen rijdt een saaie, maar ijzersterke race in Rusland

Verstappen rijdt een saaie, maar ijzersterke race in Rusland
Foto: Max Verstappen (Red Bull)) - GP van Rusland zondag de race - Bron: Red Bull Racing

We weten inmiddels niet beter, Max Verstappen kan verschrikkelijk goed starten. En dat was in 2016 wel eens anders.... Zelfs met een minder goede startpositie wist de Red Bull-rijder uit Nederland een uitstekende start te forceren. Hierdoor kon Max Verstappen voor het einde van de eerste ronde tijdens de GP van Rusland zijn zevende startplek goed te maken en na de eerste ronde als vijfde door te komen.

Max Verstappen kon alleen maar zijn uiterste best doen om de 'schade' richting Ferrari en Mercedes te beperken. De Nederlander kende ook problemen met zijn remmen en moest erg voorzichtig aan doen. Maar hij wist zijn positie te te behouden, zelfs na zijn eerste en enige pitstop. Verstappen had een redelijke voorsprong ten opzichte van zijn eerste belager, Felipe Massa, en probeerde uiteraard zijn vijfde plek te behouden.

De teamgenoot Daniel Ricciardo moet enorm balen, hij viel uit in de beginfase van de race in Rusland met remproblemen.

Later meer..

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.