Verstappen reageert op overlijden Charlie Whiting: 'Een grote schok'

Vannacht werd het wereldkundig gemaakt dat Formule 1-racedirecteur Charlie Whiting op 66-jarig leeftijd is overleden. De Brit is door een longembolie in zijn slaap veel te vroeg overleden. Ook Max Verstappen heeft intussen een reactie gegeven op het wegvallen van Whiting.

Verstappen reageert op overlijden Charlie Whiting: 'Een grote schok'

"Het was een grote schok om te horen dat Charlie is overleden. Een paar weken geleden heb ik in Genève nog de dag met hem doorgebracht en hebben we een goed gesprek over verschillende onderwerpen gehad. We zeiden gedag vooruitblikkend op een volgend raceseizoen, beginnend in Australië. Dit nieuws is niet te bevatten. Hij was pas 66 jaar oud", aldus een geschokte Max Verstappen..

"Ik denk dat we maar elke dag moeten waarderen en dankbaar zijn 's ochtends wakker te worden, en van het leven moeten genieten. Het draait niet alleen om Formule 1, er zijn ook andere belangrijke dingen in het leven. Mijn gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en naasten", besluit de Nederlander op zijn eigen website.Formule 1 podcast

Grand Prix Singapore - Lucas Degen, Jeroen Demmendaal, Jeroen Scholte en Charrel Jalving blikken vooruit op de aanstaande Grand Prix, die van Singapore op het Marina Bay Street stratencircuit. We hebben het over de crashgate, de startcrash Verstappen met Ferrari’s en Verstappen says NO!
Klik, beluister en GENIET