Verstappen over Leclerc: "Het boeit mij niet wat hij er van vindt"

Na de onnodige uitvalbeurt tijdens de Sakhir GP van Max Verstappen sprak hij in het Ziggo Sport-programma PepTalk over zijn ervaring tijdens de eerste raceronde. Ook werd hem een om een reactie gevraagd over een bepaalde opmerking van Charles Leclerc, die hij vrijdag voor de camera van Ziggo Sport deed.

Verstappen over Leclerc: "Het boeit mij niet wat hij er van vindt"
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen en Charles Leclerc zullen nooit echt vrienden worden. De twee kemphanen zijn directe concurrenten van elkaar en dat werd vorig jaar tijdens de GP van Oostenrijk nog eens onderstreept, toen Verstappen tijdens een geweldige inhaalrace de Monegask van zijn leidende positie in de race afhielp.

Afgelopen vrijdag stond Charles Leclerc voor de microfoon van Jack Plooij. De F1-pitreporter van Ziggo Sport vraag de Ferrari-coureur wat hij het meest irritante aan Max Verstappen vindt. "Irritantste? Uhm, soms doet hij nogal opvallende en aparte uitspraken in de media", reageerde Leclerc. "Maar uiteindelijk is dat 'gewoon' Max zijn persoonlijkheid en die persoonlijkheden hebben we gewoon nodig in de Formule 1."

Het artikel gaat verder onder de advertentie

Verstappen werd maandagavond om een reactie gevraagd. "Tja, dan moet hij dat gewoon niet lezen. Wat boeit mij dat wat hij er allemaal van zegt", reageerde Verstappen, die er om bekend staat zich van niks en niemand iets aan te trekken. En dat is mede waarom de Nederlander zoveel aanhang heeft in binnen- en buitenland.

Gerelateerde onderwerpen Formule 1Charles LeclercF1 GP Sakhir 2020F1 nieuws 2020Formule 1 2020Max VerstappenZiggo Sport
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Bahrein
vrijdag 26 maart
Eerste vrije training
12:00 - 13:30
Tweede vrije training
16:00 - 17:30
zaterdag 27 maart
Derde vrije training
13:00 - 14:00
Kwalificatie
16:00 - 17:00
zondag 28 maart
Race
16:10 - 18:10
Meer Bahrein GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.