Verstappen ontevreden en verwacht geen magie in Japan

Verstappen ontevreden en verwacht geen magie in Japan
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen kwam als vierde over de eindstreep, maar de Nederlander kan er niet blij over zijn. Zonder de uitvalbeurt van Sebastian Vettel had hij waarschijnlijk vijfde geworden.

Tegenover Ziggo Sport's Jack Plooij liet Max Verstappen al weten dat hij er niet echt mee kon zitten dat hij vierde was geworden. Er was voor Verstappen geen reden om feest te vieren. "Nee, daar word ik niet echt blij van", aldus Verstappen tegenover De Telegraaf.

Ook het feit dat hij een eenzame race reed, hielp Verstappen niet. "Het was een beetje saai. Er gebeurde vrij weinig. Ik moest gewoon de auto naar de finish brengen, want ik kon de mannen voor me ook niet meer bedreigen."

De volgende race wordt over twee weken verreden in Japan en daarvoor heeft onder andere Max Verstappen in Rusland een nieuwe krachtbron gekregen, een waarvoor hij vijf startplekken in Sochi moest opgeven. Maar ook in Japan verwacht de Red Bull-coureur geen wonderen of magie.

"We moeten geen valse hoop creëren. Ik verwacht niet dat dat een magisch weekeinde gaat worden. We komen gewoon tekort", aldus Verstappen, die iets van gelijke strekking eerder deze week liet horen. "We moeten aan de slag."

F1-kalender 2020: Klik hier om de Formule 1-kalender in je mobiel of tablet te zetten. Super handig!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.