Verstappen geïrriteerd, maar koestert geen wrok naar Vettel

Max Verstappen koestert geen enkele vorm van wrok naar Sebastian Vettel, ook al werd hij door de viervoudige wereldkampioen op Silverstone, met zicht op het podium, van de baan gekegeld. Max Verstappen laat weten dat hij niet boos is op Sebastian Vettel.

Verstappen geïrriteerd, maar koestert geen wrok naar Vettel
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Ondanks dat Max Verstappen niet boos is op Vettel had hij zich wel een andere uitkomst van de race op Silverstone voorgesteld. De Nederlandse sterrijder van Red Bull Racing werd door Vettel van de baan geramd en miste zodoende het podium. De derde podiumplek ging uiteindelijk naar de andere Ferrari-rijder Charles Leclerc.

Na de race in Groot-Brittannië maakt Vettel onmiddellijk zijn excuses aan Verstappen. Nog voordat Verstappen uit kon stappen wist Vettel zijn excuses kenbaar te maken aan het adres van de Nederlander. "Hij maakte zijn excuses en gaf toe dat hij een fout had gemaakt", aldus Verstappen.

"Natuurlijk ben ik teleurgesteld dat ik niet op het podium eindigde, maar wat kan ik er nu nog aan doen? Ik heb hem [Vettel] in China ook eens geraakt toen ik een fout maakte. Dit soort dingen gebeuren in een race, ook al zouden we het anders allemaal anders willen", aldus Verstappen donderdag tegenover Speed Week.Formule 1 podcast GP Hongarije - Max start vanaf pole, een mooi gevecht met Lewis

Iedereen moet op het puntje van zijn stoel hebben gezeten tijdens de GP van Hongarije. Wat een race!
Klik, beluister en GENIET