Verstappen eindigt vrijdag als derde. Maar de koppeling is niet oké?

Max Verstappen heeft op vrijdag de derde tijd laten noteren. De Nederlandse Formule 1-coureur in dienst van Red Bull reed een snelle ronde van 1:33.551 en was daarmee iets meer dan twee tienden langzamer dan de snelste man Valtteri Bottas.

Verstappen eindigt vrijdag als derde. Maar de koppeling is niet oké?
©Red Bull

Aan het eind van de sessie en bij terugkomst in de pits meldt Max Verstappen op het laatste moment nog dat er iets mis lijkt te zijn met zijn auto die achteruit de pitbox wordt ingeduwd. "Het voelt niet helemaal goed, alsof er iets mis is met de koppeling."

Voor de rest zag het er allemaal veelbelovend uit, want ook de racesnelheid lijkt er te zijn. Ook al moest Red Bull iets inleveren op dat gebied bij Ferrari. Voorlopig dus goed nieuws uit China voor Max Verstappen.

Wat er exact mis is met de koppeling, als dat al het geval is, is nog niet bekend. Meer daarover op een later tijdstip.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.