Verstappen crasht in de kwalificatie, geen toppositie in Bahrein

De Grand Prix van Bahrein zou, na de Grand Prix van Australië, een betere resultaat moeten brengen voor Max Verstappen, en daar leek het het hele weekend ook op. Maar tijdens de kwalificatie in Bahrein ging de Nederlander nat en moest hij zijn meerdere erkennen in de vangrail.

Verstappen crasht in de kwalificatie, geen toppositie in Bahrein
Foto: Max Verstappen #33 (Aston Martin Red Bull Racing) - Bron: Red Bull Racing

Zo jammer, want de Nederlander leek op weg naar een erg goed resultaat tijdens de kwalificatie in Bahrein. Waarom Verstappen zijn RB14 compleet kwijt raakt is nog net bekend. Daarover zal de komende uren meer bekend worden. Feit blijft dat Max Verstappen hooguit zal starten als vijftiende.

De RB14 raakte dermate beschadigd (zijn linker voorwiel brak af) dat er geen uitzicht was op een herkansing in het tweede en derde deel van de kwalificatie in Bahrein.

Later meer...

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt je dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op onze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen uit binnen- en buitenland lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of een andere F1-coureur? Of wordt het toch weer Lewis Hamilton? Je leest hier alles over het wereldkampioenschap van Formule 1.
In 2020 zal Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Dan kun je je registreren en inloggen.