Verstappen blij met Honda: "Misschien moet ik wat Japans leren!"

Het chassis van Red Bull Racing laat voorlopig nog wat te wensen over, maar gelukkig geldt dat niet voor de Honda-motor. Ook Max Verstappen erkent dat Honda een goed product heeft geleverd. De Japanse krachtbron voldoet meer dan voldoende aan de verwachtingen.

Verstappen blij met Honda: "Misschien moet ik  wat Japans leren!"
©Red Bull

"Tot nu toe ben ik erg blij met de power unit. Ik denk dat de driveability en alles wat daarmee te maken heeft, erg soepel aanvoelen. De samenwerking met Honda verloopt tot dusverre super. We kunnen problemen erg snel oplossen, wat volgens mij erg belangrijk is tijdens het seizoen. Ze zijn goed voorbereid en wij zijn enorm enthousiast om samen te werken. Hopelijk beleven we dit jaar samen nog veel mooie momenten."

Red Bull Racing heeft bij Honda de fabrieksstatus, dit in tegenstelling tot Renault. "Om een groot merk als Honda achter je te hebben is geweldig. Hoe meer informatie we vergaren, hoe meer beide teams [Red Bull Racing en Toro Rosso, red.] daarvan profiteren. De stap van één enkel team naar nu twee teams, zal ons beiden helpen en tot betere prestaties leiden."

"Het gaat om het heden, niet om het verleden. Honda werkt nu met ons samen. Ik denk dat het belangrijk is om de feedback te geven over hetgeen er gaande is. We zitten daarmee op de goede weg. Misschien moet ik nog wat Japans leren!"

Er hangt een nieuwe sfeer bij Red Bull, zo bevestigt Max Verstappen: "De sfeer in de garage is erg positief. Iedereen is erg gemotiveerd voor dit seizoen. Het is een kans om iets groots te bereiken, samen met Honda. Onze werk relatie verloopt tot op heden heel goed. Iedereen weet wat er van hem verwacht wordt en is super gefocust. Dat is geweldig om te zien."
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.