Verstappen als 'Netflix-regisseur': 'Mercedes op Hockenheim'

Verstappen als 'Netflix-regisseur': 'Mercedes op Hockenheim'
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen was samen met Charles Leclerc en Kevin Magnussen aanwezig bij de persconferentie in Abu Dhabi, om bevraagd te worden door de aanwezige pers. Er werd een vraag gesteld die betrekking had tot de Netflix-serie 'Formula 1: Drive to Survive'.

Als Max Verstappen regisseur zou zijn van Netflix-serie 'Formula 1: Drive to Survive', dan wist hij wel welk moment er in de aankomende in de serie absoluut moet worden opgenomen. "Hockenheim", antwoordt de Nederlander onmiddellijk op de vraag 'Welk moment moet er worden opgenomen in de Netflix-serie? Formula 1: Drive to Survive'.

"Volgens mij werd Mercedes dat weekend nauwlettend gevolgd", zegt Verstappen met een brede glimlach, waarmee hij doelt op de slapstick-achtige pitstop van Lewis Hamilton, waarin alles misloopt, wat maar mis kan lopen.

"Dat zou ik graag terugzien. Het was gewoon lollig, toch? Achteraf moet je erom kunnen lachen en ze wonnen - ondanks dat - het kampioenschap, dus een beetje drama in de serie is goed. = Als ik het voor het zeggen had, he?! Het gaat natuurlijk om de hits en het aantal keer dat mensen er naar kijken", aldus Verstappen.

Wanneer de nieuwe serie van 'Formula 1: Drive to Survive' op Netflix uitkomt, is nog niet bekend. Maar er zal reikhalzend naar uitgekeken worden door de racefans, en waarschijnlijk ook door Max Verstappen en de rest van de coureurs.

Door: Ries Boogert



0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Volgende F1 Grand Prix
Groot-Brittannië (2)
vrijdag 07 augustus 2020
12:00 - 13:30Eerste vrije training
16:00 - 17:30Tweede vrije training
zaterdag 08 augustus 2020
12:00 - 13:00Derde vrije training
15:00 - 16:00Kwalificatie
zondag 09 augustus 2020
15:10 - 17:10Race
Meer GP Groot-Brittannië (2)
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.