Verstappen als 'Netflix-regisseur': 'Mercedes op Hockenheim'

Max Verstappen was samen met Charles Leclerc en Kevin Magnussen aanwezig bij de persconferentie in Abu Dhabi, om bevraagd te worden door de aanwezige pers. Er werd een vraag gesteld die betrekking had tot de Netflix-serie 'Formula 1: Drive to Survive'.

Verstappen als 'Netflix-regisseur': 'Mercedes op Hockenheim'
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Als Max Verstappen regisseur zou zijn van Netflix-serie 'Formula 1: Drive to Survive', dan wist hij wel welk moment er in de aankomende in de serie absoluut moet worden opgenomen. "Hockenheim", antwoordt de Nederlander onmiddellijk op de vraag 'Welk moment moet er worden opgenomen in de Netflix-serie? Formula 1: Drive to Survive'.

"Volgens mij werd Mercedes dat weekend nauwlettend gevolgd", zegt Verstappen met een brede glimlach, waarmee hij doelt op de slapstick-achtige pitstop van Lewis Hamilton, waarin alles misloopt, wat maar mis kan lopen.

"Dat zou ik graag terugzien. Het was gewoon lollig, toch? Achteraf moet je erom kunnen lachen en ze wonnen - ondanks dat - het kampioenschap, dus een beetje drama in de serie is goed. = Als ik het voor het zeggen had, he?! Het gaat natuurlijk om de hits en het aantal keer dat mensen er naar kijken", aldus Verstappen.

Wanneer de nieuwe serie van 'Formula 1: Drive to Survive' op Netflix uitkomt, is nog niet bekend. Maar er zal reikhalzend naar uitgekeken worden door de racefans, en waarschijnlijk ook door Max Verstappen en de rest van de coureurs.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


Formule 1 podcast

GP Abu Dhabi 2019 - Nabeschouwing: Hamilton en Verstappen sluiten jaar in stijl af.
Klik en beluister

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.