Vandoorne postitief: "McLaren vierde team in Singapore"

Stoffel Vandoorne heeft twee zeer lastige races achter de rug, net als zijn teamgenoot Fernando moest hij gridstraffen incasseren in bijvoorbeeld de race op Monza. Nu staat de Grand Prix van Singapore op de agenda en de Belgische McLaren-rijder heeft er erg veel zin in.

Vandoorne postitief: "McLaren vierde team in Singapore"
Foto: Stoffel Vandoorne #2 (McLaren) - Bron: Pirelli Media

Tijdens de Grand Prix van Hongarije scoorde Vandoorne zijn eerste WK-punt voor 2017, maar de Grand Prix op Spa-Francorchamps moest hij puntloos afsluiten op de veertiende plek en op Monza viel de Belg uit. Maar volgens Vandoorne moet Singapore het tij tenminste voor één race kunnen keren.

"Spa-Francorchamps en Monza waren geen makkelijke races. De snelheid zat er wel in, maar de betrouwbaarheid gooide roet in het eten. In Spa kon ik nog wel de finish halen."

"Voor Singapore ziet het er wel wat positiever uit. De snelheid op de minder snelle circuits is goed, dus we moeten op Marina Bay Street Circuit een stuk beter voor de dag kunnen komen. Ik denk zelfs dat McLaren als vierde team uit het weekend in Singapore kan komen", aldus Stoffel Vandoorne.

Ook al viel Vandoorne in Italië uit met motorproblemen, vooralsnog hoeft dat nog geen gridstraf op te leveren. Het defecte onderdeel zou gerepareerd kunnen worden en hoeft als zodanig niet vervangen te worden.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


Formule 1 podcast

GP Abu Dhabi 2019 - Nabeschouwing: Hamilton en Verstappen sluiten jaar in stijl af.
Klik en beluister

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Volgende F1 Grand Prix
GP Australië
vrijdag 13 maart 2020
02:00 - 03:30Eerste vrije training
06:00 - 07:30Tweede vrije training
zaterdag 14 maart 2020
04:00 - 05:00Derde vrije training
07:00 - 08:00Kwalificatie
zondag 15 maart 2020
06:10 - 08:10Race
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.