Update: 'Mansour Ojjeh helemaal niet vertrokken bij McLaren'

Het Formule 1-team van McLaren heeft gereageerd op het vermeende vertrek van aandeelhouder Mansour Ojjeh. De informatie die in het artikel van de Britse krant The Independent is gebruikt, blijkt compleet uit z'n verband te zijn getrokken.

Update: 'Mansour Ojjeh helemaal niet vertrokken bij McLaren'
©McLaren F1

Aandeelhouder Mansour Ojjeh is helemaal niet vertrokken bij McLaren. Zo blijkt nu een dag na het geruchtmakende nieuwsbericht. Tegenover Racefans.net legt een woordvoerder van het Britse team uit dat het niet om het ontslag van Mansour Ojjeh gaat.

Enkele weken geleden kondigde McLaren een reorganisatie aan. Hierbij zou de veel te ingewikkelde bedrijfsstructuur worden aangepakt. Onderdeel van de vereenvoudiging is het 'verwijderen' van niet-uitvoerende directeuren binnen de verschillende afdelingen van het bedrijf.

De een na grootste aandeelhouder Mansour Ojjeh is, als niet-uitvoerend directeur, dus uit de stukken verwijderd. Maar dat is puur op papier, feitelijk blijft de Saoedische geldschieter gewoon op zijn post binnen de onderdelen van McLaren.

Independent journalist Christian Sylt ging er gemakshalve vanuit dat Ojjeh vertrokken was en schreef er een artikel over wat voor nogal wat opschudding zorgde. Inmiddels is het artikel van de website van The Independent verwijderd.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:
Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.