Toro Rosso komt geraakt niet in Q3, Albon voor Kvyat

Toro Rosso komt geraakt niet in Q3, Albon voor Kvyat
©Getty Images / Red Bull Contentpool

Toro Rosso zal zich achter de oren krabben na hun eerste kwalificatie van het seizoen op het circuit Albert Park in Melbourne voor de eerste Formule 1 race. Het team eindigde met beide auto’s in Q2 op plek 13 en 15.

Albon deed het als nieuwkomer het beste van de twee en eindigde voor zijn teamgenoot Kvyat. Q1 ging voor beide heren redelijk tot behoorlijk goed. En daarmee wordt bedoeld dat ze Q2 haalden. Wel is pijnlijk duidelijk geworden dat Scuderia Toro Rosso zich achteraan het middenveld bevindt, nog wel voor Williams.

Dat Gasly van Red Bull achter hen staat is verrassend en komt door een fout van het team om hem niet naar buiten te sturen. En dat Sainz van McLaren en Stroll van Racing Point achter hen staan komt niet echt als een verrassing.

Zondag zal het team er alles aan moeten doen om punten te scoren. Of dat gaat lukken is de grote vraag.

Nieuwe F1-bolides 2020: Klik hier om de agenda te bekijken met onthullingen van de nieuwe F1-bolides.


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.