Stoffel Vandoorne in beeld bij IndyCar-team Dale Coyne Racing

Stoffel Vandoorne geeft zijn carriere misschien een vervolg in de IndyCar-series. De Vlaming zal eind 2018 de deur bij McLaren F1 achter zich dicht trekken, omdat hij plaats moet maken voor Lando Norris. Vandoorne kijkt momenteel verder dan 2018 en is in gesprek geraakt met het IndyCar-teameigenaar Dale Coyne.

Stoffel Vandoorne in beeld bij IndyCar-team Dale Coyne Racing
©McLaren F1

Tegenover Motorsport.com verklaart Coyne: "We hebben met hem gesproken, al weet ik niet waar het toe leidt. Als het al ergens toe leidt. Maar hij heeft voorzichtige interesse, zou ik willen zeggen."

De 26-jarige Stoffel Vandoorne is overigens niet de enige coureur die op de radar staat bij de teameigenaar van Dale Coyne Racing. Ook Esteban Ocon en Pascal Wherlein hebben de interesse gewekt bij de 64-jarige Amerikaan. Coyne is van plan om het tweetal spoedig te spreken.

En daarbij blijft het nog niet. Motorsport.com laat weten dat ook Schmidt Peterson Motorsports belangstelling heeft voor Vandoorne, Ocon en Wehrlein. Het team is nog op zoek naar een vervanger van Robert Wickens, die voorlopig nog in de lappenmand zit, herstellende van de zware crash op Pocono. Schmidt heeft overigens nog met geen van de drie coureurs gepraat.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.