Solide start voor Max Verstappen op eerste testdag 2020

Solide start voor Max Verstappen op eerste testdag 2020
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Max Verstappen heeft vanmorgen een indrukwekkende start gemaakt op de eerste testdag van de eerste wintertest. De Red Bull-coureur reed maar liefst 91 ronden en was daarmee veruit de meest productieve F1-coureur op Circuit de Catalunya.

"Alles gaat voorlopig allemaal erg goed. Max is bezig zich de RB16 eigen te maken en zoals het er nu uitziet, gaat alles zoals gepland", aldus Red Bull-teambaas Christian Horner. Max Verstappen reed niet de snelste tijd, maar was wel de meest productieve coureur op de baan. Aangezien de tijden er op de eerste testdag helemaal niet toe doen, maakt Max Verstappen een zeer goede start mee van de eerste testweek.

Met 91 ronden heeft Verstappen er bijna ander halve Grand Prix van Spanje op zitten. En dat is een betere start dan welke coureur dan ook, deze ochtend. Vanmiddag gaat de testdag na de lunch om 14:00 uur weer verder. Dan krijgen de coureurs tot 18:00 uur de tijd om hun nieuwe F1-bolides aan de tand te voelen.

Klik hier als je de hoogtepunten uit de ochtendsessie wil teruglezen.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.