Sebastian Vettel niet zeker van voordeel Ferrari op Spa

Sebastian Vettel is er nog niet zeker van dat Ferrari voordeel zal halen uit de rechte stukken van het circuit Spa-Francorchamps. De Ferrari heeft naar verluidt de sterkste motor, maar dat is volgens de Duitser niet voldoende.

Sebastian Vettel niet zeker van voordeel Ferrari op Spa
© Ferrari F1

Vettel is blij dat de zomerstop er weer op zit en terug te keren naar Spa-Francorchamps. "Ik ben blij weer terug te zijn op het circuit en juist op Spa-Francorchamps, gezien dat dat een van de meest spectaculaire circuits is op de F1-kalender", aldus de Ferrari-coureur.

Op de vraag wie de Duitser als favoriet ziet voor het komende GP-weekend antwoordt hij: "Ik denk niet dat wij dat kunnen zijn, want onlangs hebben onze concurrenten zich overduidelijk verbeterd", stelt de viervoudig wereldkampioen. "Wat ons zelf betreft, zij zijn nooit gestopt met hard werken aan verbetering. De kleinste verandering kan een grote stap voorwaarts zijn."

Vettel besluit met "We hebben nog niet opgegeven, want dat is niet onze stijl. We willen winnen en zullen doorgaan tot aan het gaatje."

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


Formule 1 podcast

GP Abu Dhabi 2019 - Nabeschouwing: Hamilton en Verstappen sluiten jaar in stijl af.
Klik en beluister

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.