Rubinho: "Lewis Hamilton is beter dan Senna en Schumacher"

Rubinho: "Lewis Hamilton is beter dan Senna en Schumacher"
© Mercedes F1

Rubens Barrichello is van mening dat Lewis Hamilton een betere Formule 1-coureur is dan Ayrton Senna en Michael Schumacher. Zo laat de voormalige F1-coureur weten tegenover de Braziliaanse media.

Barrichello startte tussen 1993 en 2011 in 322 Formule 1-races en is daarmee nog altijd recordhouder. De Braziliaan heeft in zijn carrière tegen Ayrton Senna, Michael Schumacher en Lewis Hamilton gereden en kan dan ook weten waarover hij praat. Tegenover de Braziliaanse editie van ESPN legt Barrichello uit dat hij van mening is dat Lewis Hamilton over meer talent beschikt dan Senna en Schumacher.

"Hamilton beschikt over een talent wat waarschijnlijk nog groter is dan Ayrton [Senna, red.] en Schumacher. Het enige wat hij in het begin van zijn carrière miste was volwassenheid. Op dat gebied heeft hij enorm veel vooruitgang geboekt, en dat is momenteel te merken", aldus de zevenenveertigjarige Braziliaan.

Rubinho, zoals Rubens Barrichello ook genoemd wordt, stelt zich voor dat de combinatie van Hamilton, Schumacher en Senna een perfecte coureur zou vormen. "De perfecte coureur zou het talent van Ayrton hebben, de moed van Schumacher en de coördinatie van Hamilton. Dat zou wat zijn, als deze coureur bestaat!"

Nieuwe F1-bolides 2020: Klik hier om de agenda te bekijken met onthullingen van de nieuwe F1-bolides.


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.