VT1uitslag
VT2uitslag
VT3AFGELAST
QUALIuitslag
RACEuitslag

Ross Brawn: "Monaco critici zijn een beetje naïef"

Ross Brawn: "Monaco critici zijn een beetje naïef"
©Scuderia Ferrari Media

Ross Brawn heeft gezegd dat de kritieken op de Grand Prix van Monaco "naïef" zijn. Formule 1-fans, maar ook coureur noemde de race in het vorstendom saai. Fernando Alonso noemde het "misschien wel de meest saaie race uit de geschiedenis van de Formule 1."

F1-sportdirecteur Ross Brawn is het eens met het feit dat de race in Monaco "niet vol zat met actie, te meer omdat de banden een sleutelrol speelden."

"Maar het is een beetje naïef om in Monaco veel strijd en inhaalacties te verwachten. Het is bijzondere race en die zou niet vergeleken moeten worden met andere races", aldus Ross Brawn. "Natuurlijk, de mening van de coureurs is altijd welkom en onze deur staat altijd open."

Lewis Hamilton had na de race in de straten van Monte Carlo al voorgesteld om het circuit langer te maken en/if uit te breiden. Maar er werd ook gesproken over een stuk zee opofferen om het circuit in Monaco uit te breiden.

"In Monaco zou men een stukje zee moeten opofferen om iets te kunnen doen [aan het circuit] en dat is iets waar wij [Liberty Media] niet over gaan", voegde Brawn toe.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.