Romain Grosjean over crash: "We moeten het niet groter maken"

Romain Grosjean over crash: "We moeten het niet groter maken"
Foto: Romain Grosjean #8 (Haas) - Bron: Haas F1 Media

Romain Grosjean vindt de ophef rondom zijn crash tijdens de eerste ronde van de Grand Prix van Spanje meer dan overdreven. Tijdens de persconferentie in Monaco werd de Haas-coureur aan de tand gevoeld over het incident.

Romain Grosjean beging in Spanje een flinke fout, door tijdens zijn spin in de eerste ronde in Barcelona op het gaspedaal te blijven staan. De Fransman nam tijdens de spin coureurs Nico Hülkenberg en Pierre Gasly mee in zijn val. Grosjean werd hiervoor bestraft met een gridstraf van drie plekken voor de race in Monaco.

Maar na de straf en de berichtgeving in de media vindt Grosjean het nu wel goed zo en reageerde, "We moeten het allemaal niet groter maken dan het werkelijk is. Soms zit het mee en soms zit het tegen. De crash in Barcelona was hooguit wat ongelukkig", aldus de Franse Haas-coureur.

Zoals gezegd heeft Grosjean voor de crash een gridstraf van drie plekken gekregen van de stewards in Spanje.

Door: Redactie0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.