Rich Energy's William Storey slaat van zich af: "Couppoging is mislukt"

Rich Energy's William Storey slaat van zich af: "Couppoging is mislukt"
© Rich Energy

Rich Energy's CEO Williams Storey heeft wederom een bericht gedeeld op Twitter. De strekking van het bericht is dat, ondanks een verklaring van het Haas F1 Team eerder vandaag, de samenwerking tussen beiden absoluut is beëindigd.

Donderdagavond even voor half negen verscheen er wederom een tweet die door Storey zelf of in opdracht van hemzelf is geplaatst. Daarin wordt gesteld dat de couppleging, uitgevoerd door een minderheid van de aandeelhouders bijgestaan, door Red Bull en Whyte Bikes, is mislukt.

De tweet [@rich_energy CEO @_williamstorey has commented "The ludicrous statement by minority shareholders cosy with @redbull & @WhyteBikes is risible. Their attempted palace coup has failed. I control all of the assets of @rich_energy & have support of all key stakeholders" #RichEnergy ]

Vrij vertaald staat er "De belachelijke verklaring van een minderheid van de aandeelhouders, gezellig met Red Bull en Whyte Bikes, lachwekkend is. Hun couppoging is mislukt. Ik [William Storey] heb de controle over alle middelen van Rich Energy en heb de steun van de belangrijkste belanghebbenden", aldus de tweet in het Nederlands.

Dit is de derde keer dat Storey naar buiten treedt met een bericht waarin hij duidelijk stelt dat de overeenkomst met Haas F1 is opgeheven, iets wat in een verklaring van Haas F1 eerder vandaag nog werd ontkend.

Het begint een bizar verhaal te worden. We proberen deze saga te volgen, maar richten ons vanaf vrijdag volledige op de vrije trainingen voor de Britse F1 Grand Prix 2019.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.