Renault-coureurs rijden zich in Baku knap naar P9 en P10

Renault Sport F1 kan tevreden terug kijken op de kwalificatie voor de GP van Azerbeidzjan. Hulkenberg kwalificeerde zich als negende, teamgenoot Sainz als tiende. Voor Hulkenberg betekent het niet dat hij vanaf p9 start. Hij heeft een gridstraf van 5 plaatsen doordat hij zijn versnellingsbak heeft vervangen. Hij start daarom vanaf P14.

Renault-coureurs rijden zich in Baku knap naar P9 en P10
Foto: Carlos Sainz jr #55 (Renault) - Bron: Renault Sport Media

Volgens één van de monteurs van Renault Sport waren er slechts twee zaken die ertoe zouden doen tijdens de kwalificatie; snelheid en muren. En die tip kregen beide coureurs dan ook mee. En dat zat wel goed, de snelheid zat er zeker in en de muren lieten ze ook met rust. Morgen worden echter de punten verdeeld en zowel Sainz als Hulkenberg weten wat hen te doen staat.Formule 1 podcast

Grand Prix Singapore - Lucas Degen, Jeroen Demmendaal, Jeroen Scholte en Charrel Jalving blikken vooruit op de aanstaande Grand Prix, die van Singapore op het Marina Bay Street stratencircuit. We hebben het over de crashgate, de startcrash Verstappen met Ferrari’s en Verstappen says NO!
Klik, beluister en GENIET