Renault-coureurs rijden zich in Baku knap naar P9 en P10

Renault-coureurs rijden zich in Baku knap naar P9 en P10
Foto: Carlos Sainz jr #55 (Renault) - Bron: Renault Sport Media

Renault Sport F1 kan tevreden terug kijken op de kwalificatie voor de GP van Azerbeidzjan. Hülkenberg kwalificeerde zich als negende, teamgenoot Sainz als tiende. Voor Hülkenberg betekent het niet dat hij vanaf p9 start. Hij heeft een gridstraf van 5 plaatsen doordat hij zijn versnellingsbak heeft vervangen. Hij start daarom vanaf P14.

Volgens één van de monteurs van Renault Sport waren er slechts twee zaken die ertoe zouden doen tijdens de kwalificatie; snelheid en muren. En die tip kregen beide coureurs dan ook mee. En dat zat wel goed, de snelheid zat er zeker in en de muren lieten ze ook met rust. Morgen worden echter de punten verdeeld en zowel Sainz als Hülkenberg weten wat hen te doen staat.

Nieuwe F1-bolides 2020: Klik hier om de agenda te bekijken met onthullingen van de nieuwe F1-bolides.


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.