Horner tempert verwachtingen over Honda voor 2019

Christian Horner heeft de verwachtingen voor de Red Bull's eerste jaar met Honda getemperd. Het Formule 1-seizoen 2019 moet gezien worden als een tussenjaar, zo laat de Brit weten.

Horner tempert verwachtingen over Honda voor 2019
©Getty Images / Red Bull Racing

"Ik verwacht absoluut dat het eerste jaar een tussenjaar wordt voor ons", onthult Horner aan La Gazzetta dello Sport. "Ten opzichte van de concurrentie zal Honda eerst de nodige stappen moeten maken."

De chef van Red Bull Racing is allerminst tevreden over hoe het seizoen tot nu toe is verlopen. "We wilde meer. We konden in Bahrein winnen en een dubbel podium in China en Monaco behalen", aldus Horner.

Wat precies de reden is dat Christian Horner zijn verwachtingen van de samenwerking met Honda tempert is niet duidelijk. Eerder liet de Brit nog weten dat hij veel verwachte van de Japanse krachtbron.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.