Red Bull Racing teast met glimp van RB16 Max Verstappen

Red Bull Racing teast met glimp van RB16 Max Verstappen
© Red Bull Racing

Red Bull Racing heeft een teaser vrijgegeven van een glimp van de nieuwe F1-boldie van Max Verstappen. Op onder andere Twitter verscheen een foto waarop de Red Bull RB16 deels zichtbaar is.

Met de Red Bull RB16 moet Max Verstappen voltijds kunnen meevechten om de wereldtitel 2020. Vol verwachting wachten de Max Verstappen-fans af waarmee Red Bull Racing op de proppen komt. En op 12 februari zullen we de eerste beelden kunnen aanschouwen, als de RB16 op Silverstone een shakedown krijgt. Waarschijnlijk is het Max Verstappen zelf die woensdag 12 februari achter het stuur van de RB16 kruipt.

De komende negen dagen en voorlopig moeten we het nog even doen met onze fantasie en de teasers die Red Bull Racing via sociale media vrijgeeft.

Klik hier als je de post op Twitter wil bekijken

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.