Red Bull Racing onthult de nieuwe F1-bolide een dag na Ferrari

Red Bull Racing heeft de datum bekendgemaakt waarop de Red Bull RB16 het daglicht gaat zien. Het wordt woensdag 12 februari, een dag na de onthulling van de Ferrari-bolide.

Red Bull Racing onthult de nieuwe F1-bolide een dag na Ferrari
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Red Bull Racing is, na Ferrari en Alpha Tauri, het derde Formule 1-team wat de datum van de onthulling bekendmaakt. Waar de nieuwe werkplek van Max Verstappen aan de wereldpers wordt getoond is (nog) niet bekendgemaakt. Mogelijk is dat net als vorig jaar op het circuit van Silverstone.

Ferrari is voorlopig het eerste team wat hun strijdwapen aan het daglicht gaat blootstellen. De formatie uit Maranello toont hun product een dag voor dat Red Bull Racing dat doet, namelijk op dinsdag 11 februari. Alpha Tauri onthult hun nieuwe bolide op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari.

Of de nieuwe creatie van Red Bull-ontwerper Adrian Newey, net als in voorgaande jaren, in camouflage-liverie ten tonele verschijnt, is nog even afwachten, maar die kans is aanwezig.

Agenda onthulling F1-auto's 2020

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


Formule 1 podcast

GP Abu Dhabi 2019 - Nabeschouwing: Hamilton en Verstappen sluiten jaar in stijl af.
Klik en beluister

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.