Red Bull Racing rijdt in GP-weekend Silverstone in '007-style'

Dit weekend komt Red Bull Racing met een toevoeging aan de bestaande livery. Ter gelegenheid van de 1007de Formule 1 Grand Prix krijgen de RB15's van Max Verstappen en Pierre Gasly het wereldberoemde logo '007' van James Bond mee.

Red Bull Racing rijdt in GP-weekend Silverstone in '007-style'
© Getty Images/Red Bull Contentpool

Het James Bond 007-logo prijkt op de achtervleugel en de zijkanten van de monocoque. En daarmee wil Aston Martin zich associëren met James Bond, ook bekend als spion en geheimagent '007'. De 1007de Grand Prix, die dit weekend in Silverstone wordt verreden sluit daarbij mooi aan met 1.007 Formule 1 Grands Prix.

Naast de 007-logo's worden de de achtervleugels van de bolides van Verstappen en Gasly ook uitgerust met een afbeelding van de kentekenplaats van de legendarische '007'. Max Verstappen draagt de kentekenplaat van de Aston Martin DB5, zoals die in Goldfinger (1964) te zien was en Pierre Gasly zal kentekenplaat dragen die gebruikt werd op de Aston Martin V8 plate zoals die in de James bond film The Living Daylights (1987) te zien was.

Ook zullen de pitboxen van het Red Bull-rijderspaar uitgerust zijn met bijzondere afbeeldingen die gerelateerd zijn aan James Bond.Formule 1 podcast

Grand Prix Italië - Wat een race wat een race. Max moest achteraan starten en verremde zich voor de chicane. We hebben een mooi gevecht gezien tussen Leclerc en Hamilton die ronde lang met elkaar in gevecht waren.
Klik, beluister en GENIET