Räikkönen valt uit in Abu Dhabi tijdens laatste race voor Ferrari

Kimi Räikkönen is zondag uitgevallen tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi. De Fin vond zijn meerdere in de techniek. Wat exact het technische probleem is geweest is nog niet bekend.

Räikkönen valt uit in Abu Dhabi tijdens laatste race voor Ferrari
©Scuderia Ferrari

Een ding staat vast, Räikkönen had geen motorvermogen meer en kwam op het rechte stuk, langs de pitstraat, tot stilstand. Een en ander had tot gevolg dat de virtual safety car actief werd.

Een pijnlijk einde voor de Finse wereldkampioen, want er had misschien en waarschijnlijk wel een podium voor hem ingezeten.

Vanaf 2019 komt Kimi Räikkönen uit voor het Formule 1-team van Alfa Romeo Sauber.Formule 1 podcast

GP Brazilië 2019 - Nabeschouwing: Een terugblik op de spectaculaire Grand Prix van Brazilië die dit weekend verreden werd op het circuit Autodromo Jose Carlos Pace, dat beter bekend staat als Interlagos.
Klik en beluister

Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.