Racing Point Force India krijgt boete voor 'unsafe release'

Het Racing Point Force India-team heeft een boete van FIA-officals gekregen voor het op een onveilige manier vrijgeven van Esteban Ocon's auto tijdens de derde vrije training.

Racing Point Force India krijgt boete voor 'unsafe release'
©Racing Point Force India F1

Op een gegeven moment werd Esteban Ocon de pitstraat ingestuurd en op dat zelfde moment kwam Haas-coureur Kevin Magnussen voorbij rijden. De twee raakten elkaar niet, maar het scheelde weinig. Na het bekijken van de video's besloten de Singaporese Grand Prix-marshals het Racing Point Force India-team te bestraffen met een boete van 5.000 euro.

Het weerhield Sergio Pérez en Esteban Ocon er niet van om optimaal te presteren in de kwalificatie voor de Grand Prix van Singapore. Het duo start zondag de race vanaf respectievelijk de zevende en negende positie.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.