RaceNotes Podcast: Afl. 1 - De engeltjes van Romain Grosjean

We hebben bij MotorsportZ het idee opgevat om een podcast te maken. Geheel COVID19-proof en via een remote-oplossing hebben Frank Korsel, Julian Verheul en Ries Boogert maandagavond de eerste aflevering opgenomen.

RaceNotes Podcast: Afl. 1 - De engeltjes van Romain Grosjean
© RaceNotes Podcast

Terwijl de eerste aflevering van RaceNotes - zoals de podcast heet - pas op woensdag 2 december in de downloadschappen had moeten liggen, hebben we maandagavond al een eerste podcast opgenomen. Alle begin is moeilijk en daarom is de podcast nog erg rijp voor verbetering, maar de eerste aflevering is een feit.

We hebben voor de podcast nog een host nodig. Voel jij je aangetrokken tot een rol als host van de RaceNotes Podcast? Schrijf dan een gemotiveerde e-mail aan ries.boogert@motorsportz.net en stuur een kort geluidsfragment van jouw stem mee als bijlage. En misschien kunnen we jou binnenkort verwelkomen als de stuurman van RaceNotes Podcast.

Lees hieronder verder

De allereerste aflevering van de RaceNotes Podcast gaat over de horrorcrash van Romain Grosjean. Tijdens de eerste ronde van de Bahreinse F1 Grand Prix 2020 crasht de Fransman en kan ternauwernood ontsnappen aan de vlammenzee.

Hij zal tijdens het volgende GP-weekend voor de Grand Prix van Sakhir vervangen worden door Pietro Fittipaldi. | Frank Korsel, Julian Verheul en Ries Boogert praten in deze eerste aflevering over de vreselijke crash en de engeltjes die de Franse Haas-coureur op zijn schouder moet hebben gehad.

De RaceNotes Podcast staat onderaan alle nieuwsberichten (op onze volledige website) en is te beluisteren via Spotify. Zoek op RaceNotes en je vindt ons kanaal.

Gerelateerde onderwerpen Formule 1F1 GP BahreinF1 GP Bahrein 2020F1 GP SakhirF1 GP Sakhir 2020Haas F1Pietro FittipaldiRaceNotes PodcastRomain Grosjean
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Bahrein
vrijdag 26 maart
Eerste vrije training
12:00 - 13:30
Tweede vrije training
16:00 - 17:30
zaterdag 27 maart
Derde vrije training
13:00 - 14:00
Kwalificatie
16:00 - 17:00
zondag 28 maart
Race
16:10 - 18:10
Meer Bahrein GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.