Pirelli slaat ook in Duitsland de supersofts over

Pirelli heeft donderdag wereldkundig gemaakt welke banden er gebruikt zullen worden tijdens het raceweekend voor de Grand Prix van Duitsland. De keuze is gevallen op mediums, softs en ultrasofts en daarmee slaat Pirelli voor de tweede keer dit seizoen een compound (in dit geval supersoft) over.

Pirelli slaat ook in Duitsland de supersofts over
©Pirelli F1 Media

Net als in China slaat de vaste bandenleverancier van de Formule 1 ook in Duitsland een compound over. Sterker nog de bandenkeuze is voor de race in Duitsland exact de zelfde als die in China. En de GP van China bleek een verrassend spannende race, mede door de verschillende strategieën die mogelijk waren voor de teams.

In de komende weken worden de keuzes van door coureurs gemaakt en enkele dagen later zullen deze wereldkundig worden gemaakt.

De keuze voor de GP van Duitsland

Keuzes tot en met de GP van Duitsland

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


Formule 1 podcast

GP Abu Dhabi 2019 - Nabeschouwing: Hamilton en Verstappen sluiten jaar in stijl af.
Klik en beluister

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.