Onweersbuien op de dagen vóór het GP-weekend in Brazilië

In het weekend van vrijdag 15 tot en met zondag 17 november vindt het Formule 1 GP-weekend in Brazilië plaats. En de weergoden zijn, in de dagen die voorafgaan aan de eerste vrije training, aan het spoken. Er is sprake van donder en bliksem.

Onweersbuien op de dagen vóór het GP-weekend in Brazilië
© Getty Images/Red Bull Contentpool

São Paulo wordt de komende week, in de dagen die voorafgaan aan het GP-weekend, geteisterd door onweersbuien, net zoals dat afgelopen week ook het geval is geweest. Maar naarmate de eerste trainingen op vrijdag naderen, neemt ook de kans op regen steeds meer af.

De voorlopige weersvoorspellingen voor het GP-weekend in Brazilië laten regenkansen zien op vrijdag en zaterdag, maar op zondag - zo lijkt het nu in ieder geval - blijft het droog en er is zelfs sprake van een zonnetje. De meeste kans op regen is er op vrijdag, maar op zaterdag neemt de kans op regen alweer af.

Op zondag maakt de regenkans plaats voor de zon. De zon laat zich regelmatig zien en het wordt aangenaam met maximaal 25 graden. Of de voorspellingen zo blijven, is nog niet te zeggen. De regio rondom São Paulo staat er wel om bekend dat het weer zeer snel kan omslaan.Formule 1 podcast

GP Brazilië 2019 - Voorbeschouwing: Pakt Max Verstappen een Braziliaanse zege?
Klik en beluister

Volgende F1 Grand Prix
Brazilië
vrijdag 15 november 2019
Uitslag VT1Eerste vrije training
Uitslag VT2Tweede vrije training
zaterdag 16 november 2019
16:00 - 17:00Derde vrije training
19:00 - 20:00Kwalificatie
zondag 17 november 2019
18:10 - 20:10Race
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.