Onweersbuien op de dagen vóór het GP-weekend in Brazilië

Onweersbuien op de dagen vóór het GP-weekend in Brazilië
© Getty Images/Red Bull Contentpool

In het weekend van vrijdag 15 tot en met zondag 17 november vindt het Formule 1 GP-weekend in Brazilië plaats. En de weergoden zijn, in de dagen die voorafgaan aan de eerste vrije training, aan het spoken. Er is sprake van donder en bliksem.

São Paulo wordt de komende week, in de dagen die voorafgaan aan het GP-weekend, geteisterd door onweersbuien, net zoals dat afgelopen week ook het geval is geweest. Maar naarmate de eerste trainingen op vrijdag naderen, neemt ook de kans op regen steeds meer af.

De voorlopige weersvoorspellingen voor het GP-weekend in Brazilië laten regenkansen zien op vrijdag en zaterdag, maar op zondag - zo lijkt het nu in ieder geval - blijft het droog en er is zelfs sprake van een zonnetje. De meeste kans op regen is er op vrijdag, maar op zaterdag neemt de kans op regen alweer af.

Op zondag maakt de regenkans plaats voor de zon. De zon laat zich regelmatig zien en het wordt aangenaam met maximaal 25 graden. Of de voorspellingen zo blijven, is nog niet te zeggen. De regio rondom São Paulo staat er wel om bekend dat het weer zeer snel kan omslaan.

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.