VT1uitslag
VT2uitslag
VT3AFGELAST
QUALIuitslag
RACE12 jul - 15:10

Officieel: Red Bull prestenteert op 12 februari de RB16

Officieel: Red Bull prestenteert op 12 februari de RB16

Helmut Marko had zich officieus al versproken tijdens een interview met de Duitse media en liet de datum - 12 februari - van de shakedown op Silverstone vallen. Maar nu is het ook oficieel.

Red Bull Racing is het laatste team wat de presentatiedatum bevestigt. Volgende week woensdag 12 februari wordt de Red Bull RB16 op Silverstone aan de pers getoond en zullen de Max Verstappen- en Red Bull-fans zich kunnen vergapen aan de nieuwe Red Bull F1-bolide, als het nieuwe strijdwapen van de Oostenrijkse renstal op Silverstone een shakedown krijgt.

AGENDA ONTHULLING F1-AUTO'S 2020

Klik hierals je de post op Twitter wil bekijken

Door: Ries Boogert0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.