Officieel: F1-baas Sean Bratches legt eind januari functie neer

Officieel: F1-baas Sean Bratches legt eind januari functie neer
© Youtube

Het vermeende vertrek van commercieel directeur Sean Bratches is vandaag door de Formule 1 bevestigd. De Amerikaan stapt eind januari uit zijn functie als commercieel directeur.

Sean Bratches verlaat de Formule 1 als commercieel directeur. De hoofd reden is dat de zestigjarige Amerikaan dichter bij zijn familie wil werken, en niet meer continu tussen Londen en de Verenigde Staten wil pendelen. Bratches stond aan de wieg van de Formule 1, nadat deze werd overgenomen van Bernie Ecclestone, door Liberty Media.

Ook al legt Bratches zijn functie als commercieel directeur neer, hij blijft als adviseur verbonden aan de sport, maar dan wel vanuit de Verenigde Staten. F1-baas Chase Carey zegt in een reactie: "Ik wil Sean bedanken voor zijn leiderschap, passie en expertise die hij de afgelopen drie jaar heeft gedeeld met ons bedrijf."

Wie de opvolger van Sean Bratches gaat worden is nog niet bekend.

Nieuwe F1-bolides 2020: Klik hier om de agenda te bekijken met onthullingen van de nieuwe F1-bolides.


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.