Niki Lauda lag bijna twee weken op de intensive care

Een prominent die de laatste twee Formule 1-race niet aanwezig was in de paddock was Mercedes-adviseur Niki Lauda. Volgens een verklaring van Mercedes zou de voormalig Formule 1-coureur herstellen van een zomergriep.

Niki Lauda lag bijna twee weken op de intensive care
©AngMoKio

'Niki Lauda lag op intensive care'

Nu blijkt dat het niet alleen maar om zomaar een zomergriep ging. Omdat de 69-jarige Oostenrijker een nieraandoening heeft, raakte zijn immuunsysteem door de griep ernstig van streek. Zo ernstig dat zijn hoestbuien erger werden en hij daarbij ook nog hoge koorts had.

Lauda werd enkele weken geleden met de grootste mogelijk spoed in zijn eigen privévliegtuig vanaf Ibiza overgevlogen naar het AKH ziekenhuis in Wenen. Daar lag Lauda twaalf dagen op de intensive care.

Hoe gaat het nu met Niki Lauda?

Inmiddels heeft de Oostenrijker met de scherpe tong de intensive care weer verlaten, en ligt hij op de afdeling van het ziekenhuis. Naar verwachting zal Lauda de komende dagen verder herstellen en spoedig het ziekenhuis weer verlaten.

Laten we hopen dat Niki Lauda snel weer van de partij is in de Formule 1-paddock en dat zijn herstel zeer spoedig zal verlopen.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2019 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.