Nieuwe versnellingsbak voor 'The Hulk', vijf plekken gridstraf

Nico Hülkenberg krijgt voor de race een gridstraf van vijf posities omdat hij een nieuwe versnellingsbak moest laten monteren. Geen lekker begin van de zaterdag voor de Duitse Renault-coureur.

Nieuwe versnellingsbak voor 'The Hulk', vijf plekken gridstraf
©Renault F1

De Duitser moest tijdens de derde training over de boardradio melden dat de achterkant van zijn R.S.18 vreemd reageerde, het team liet hem naar binnen komen en daar bleek de versnellingsbak kapot te zijn.

Het hele weekend is tot nu aan toe al niet lekker verlopen voor de Renault-coureur uit het Duitse Emmerik, zowel op vrijdag als vanmorgen tijdens de laatste training klaagde 'The Hulk' als over problemen met de achterkant van zijn auto.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!


Formule 1 podcast

GP Abu Dhabi 2019 - Nabeschouwing: Hamilton en Verstappen sluiten jaar in stijl af.
Klik en beluister

0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Welkom bij MotorsportZ. Wij brengen je dagelijks het laatste Formule 1- en Max Verstappen nieuws. Daarnaast houden we je ook op de hoogte over:

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.