Nieuwe krachtbron voor Daniel Ricciardo, hij start vanaf P20

Nieuwe krachtbron voor Daniel Ricciardo, hij start vanaf P20
© Renault F1

Renault heeft er voor gekozen om Daniel Ricciardo van een compleet nieuwe krachtbron te voorzien. Het gaat naar verluidt om een krachtbron met dezelfde specificaties als dat hij eerder gebruikte, dus geen upgrade.

Renault heeft bij de Renault R.S.19 met startnummer 3 de volgende componenten gewisseld. Een vierde ICE (internal combustion engine: verbrandingsmotor), een vierde TC (turbo charger), een vierde MGU-H(motor generator unit heat), een derde MGU-K (motor generator unit kinetic), een derde ES (energie opslag) en een derde CE (control electronics).

Dit heeft een grote gridstraf tot gevolg, maar omdat Ricciardo toch al als achttiende op de grid stond gaat hij slechts twee plekken achteruit. Ricciardo start zondagmiddag om 15:10 uur vanaf P20 en dus als laatste.

F1-kalender 2020: Klik hier om de Formule 1-kalender in je mobiel of tablet te zetten. Super handig!


0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.