Nico Hülkenberg kijkt tevreden terug op Australië

Nico Hülkenberg kijkt tevreden terug op Australië
Foto: Nico Hülkenberg #27 (Renault) - Bron: Renault Sport Media

Nico Hülkenberg kijkt met veel tevredenheid terug op zijn Formule 1-race in Australië. De sympathieke Duitser is zeer tevreden over de prestaties die de Renualt R.S.18 heeft geleverd. Desondanks realiseert de Renault-coureur zich wel dat er nog veel werk verricht moet worden om nog meer vooruitgang te kunnen boeken.

"We zouden niets minder dan zeer tevreden moeten zijn met resultaat. De snelheid van de auto was goed en we waren competitief", begint Hülkenberg. "Maar we hebben nog veel werk voor de boeg. Maar ik ben erg tevreden met hoe we tijdens het weekend vooruitgang hebben geboekt."

Nico Hülkenberg kon zijn startplaats P7 vasthouden en zodoende zes punten scoren, en dat is reden tot tevredenheid. "Vrijdag ging het niet geweldig, maar we hebben dit weekend toch goed kunnen presteren en punten mee kunnen nemen."

"We hadden geluk met enkele uitvalbeurten van de concurrentie, maar kenden ook een ongelukkig moment met de safety car. Maar goed, we nemen zes punten mee uit deze race en dat is een goed resultaat voor het hele team, we hebben er hard voor gewerkt", aldus Hülkenberg.

Door: Redactie0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
Volgende F1 Grand Prix
Groot-Brittannië (2)
vrijdag 07 augustus 2020
12:00 - 13:30Eerste vrije training
16:00 - 17:30Tweede vrije training
zaterdag 08 augustus 2020
12:00 - 13:00Derde vrije training
15:00 - 16:00Kwalificatie
zondag 09 augustus 2020
15:10 - 17:10Race
Meer GP Groot-Brittannië (2)
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.