Nico Hülkenberg kijkt tevreden terug op Australië

Nico Hülkenberg kijkt met veel tevredenheid terug op zijn Formule 1-race in Australië. De sympathieke Duitser is zeer tevreden over de prestaties die de Renualt R.S.18 heeft geleverd. Desondanks realiseert de Renault-coureur zich wel dat er nog veel werk verricht moet worden om nog meer vooruitgang te kunnen boeken.

Nico Hülkenberg kijkt tevreden terug op Australië
Foto: Nico Hülkenberg #27 (Renault) - Bron: Renault Sport Media

"We zouden niets minder dan zeer tevreden moeten zijn met resultaat. De snelheid van de auto was goed en we waren competitief", begint Hülkenberg. "Maar we hebben nog veel werk voor de boeg. Maar ik ben erg tevreden met hoe we tijdens het weekend vooruitgang hebben geboekt."

Nico Hülkenberg kon zijn startplaats P7 vasthouden en zodoende zes punten scoren, en dat is reden tot tevredenheid. "Vrijdag ging het niet geweldig, maar we hebben dit weekend toch goed kunnen presteren en punten mee kunnen nemen."

"We hadden geluk met enkele uitvalbeurten van de concurrentie, maar kenden ook een ongelukkig moment met de safety car. Maar goed, we nemen zes punten mee uit deze race en dat is een goed resultaat voor het hele team, we hebben er hard voor gewerkt", aldus Hülkenberg.

Formule 1 kalender 2020: Download nu alvast de F1-kalender van 2020 in je mobiel, tablet en/of online-agenda. Helemaal GRATIS!0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt je dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op onze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen uit binnen- en buitenland lezen. Maar we houden je ook op de hoogte over het laatste IndyCar-nieuws en DTM-nieuws.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of een andere F1-coureur? Of wordt het toch weer Lewis Hamilton? Je leest hier alles over het wereldkampioenschap van Formule 1.

Copyright© 2016-2020 - Niets van deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming kopieerd worden of elders dan op het domein motorsportz.nl gebruikt worden.