VT1uitslag
VT2uitslag
VT3uitslag
QUALIuitslag
RACE 5 jul - 15:10

Murray Walker: "Max wordt vele malen wereldkampioen"

Murray Walker: "Max wordt vele malen wereldkampioen"
Foto: Max Verstappen #33 (Red Bull) - Bron: Red Bull Racing

De gekte rondom Max Verstappen heeft nog lang geen hoogtepunt bereikt. De Red Bull-coureur heeft dan wel twee grands prix gewonnen in de tweede helft van het 2017-seizoen, maar daarbij blijft het vast en zeker niet. Terwijl velen dat al langer in de gaten hadden, komen er steeds meer prominenten uit de Formule 1-wereld met meer dan lovende woorden over de Nederlander.

Murray Walker is de meeste bekende Formule 1-commentators ooit. De inmiddels 94-jarige Brit met zijn authentieke manier van het uitspreken van het woord 'Grand Prix' heeft in de loop der jaren allerlei coureurs zien komen en gaan. Over Max Verstappen is de bejaarde commentator razend enthousiast.

In een gesprek met het Britse Channel 4 vertelt Walker over de wijze waarop Max Verstappen de Grand Prix van Mexico dominant won: "Hij is fenomenaal! Kijk eens naar zijn leeftijd!"

"Zijn vader, Jos Verstappen, is een harde zakenman die zelf ook coureur was. Max rijdt daardoor al vanaf toen hij een kleine jongen was. Hij gaat nog grootse dingen laten zien. Max wordt nog vele malen wereldkampioen wanneer hij in de juiste wagen en in het juiste team rijdt."

Max Verstappen lijkt het pechstokje aan zijn teamgenoot te hebben overgegeven. Max Verstappen kende een desastreuze eerste helft van het Formule 1-seizoen. Nu lijkt zijn teamgenoot Daniel Ricciardo het slachtoffer te worden van de gremlins.

"Want hoe goed Red Bull nu ook is, dat zijn ze het grootste gedeelte van het seizoen niet geweest. Als Max voor Mercedes zou rijden, en dat zou zomaar kunnen, dan gaan er opwindende dingen gebeuren", aldus Murray Walker tegenover Channel 4.

Door: Redactie0 reacties
Om te reageren heb je een MSZ-account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan aan.
MotorsportZ brengt dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Iedere dag kun je op deze website het laatste F1-nieuws over Max Verstappen lezen.

Wordt Max Verstappen in 2020 wereldkampioen of wordt het toch weer Lewis Hamilton, of misschien toch een ander? Volg hier het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws.
In 2020 gaat Rinus VeeKay voor het team van Ed Carpenter Racing debuteren in de IndyCar Series. Er wordt veel van de jonge Hoofddorper verwacht.

Wil je op het nieuws van MotorsportZ reageren? Maak dan een MSZ-account aan.