Vacature: MotorsportZ.net zoekt naar een échte Formule 1-petrolhead

MotorsportZ is heel erg hard op zoek naar échte petrolhead, met meer dan gemiddelde interesse in Formule 1, om onze online redactie te versterken. De werkdruk loopt steeds verder op en daarom zoeken wij met spoed naar tenminste één schrijver/schrijfster.

Vacature: MotorsportZ.net zoekt naar een échte Formule 1-petrolhead
© Ries Boogert/MotorsportZ

Wie zijn MotorsportZ?

De redactie van MotorsportZ wordt vooralsnog gevormd door een groepje 'super snelle' enthousiastelingen die over de Formule 1 schrijven, maar ook over andere raceklassen in de autosport. Maar wij richten ons vooral op de de koningsklasse van de autosport; De Formule 1.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste petrolhead met een vlotte pen. Je bent de Nederlandse taal machtig en weet hoe je een prettig leesbaar nieuwsartikel moet schrijven. Je leeftijd doet in principe niet ter zake, zolang je maar zelfstandig en objectief Formule 1 nieuws kan schrijven.

Wat kan je verwachten?

Aangezien MotorsportZ bestaat uit vrijwilligers zitten betaalde werkzaamheden er vooralsnog niet in. Aan de andere kant ben je ook niets verplicht. Echter verwachten wij wel dat je regelmatig schrijft (dit natuurlijk in overleg) en je gedane toezeggingen nakomt.

Reageren

Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande vrijwillige functie? Stuur een e-mail (nl.info@motorsportz.net), inclusief zelfgeschreven nieuwsartikel als voorbeeld, je naam, geslacht, leeftijd, woonplaats en e-mailadres.

Gerelateerde onderwerpen Formule 1#vacature
Net binnen
Lees meer racenieuws
F1 Grand Prix 2021
Up Next
Emilia-Romagna
vrijdag 16 april
Eerste vrije training
11:30 - 12:30
Tweede vrije training
15:00 - 16:00
zaterdag 17 april
Derde vrije training
12:00 - 13:00
Kwalificatie
15:00 - 16:00
zondag 18 april
Race
15:00 - 17:00
Meer Emilia-Romagna GP Volledige F1-kalender
Meer Formule 1 nieuws
MotorsportZ
MotorsportZ is een onafhankelijk platform waar sinds 2016 racenieuws wordt gepubliceerd. We schrijven over Formule 1, IndyCar en andere raceklassen.
Formule 1
MotorsportZ publiceert dagelijks het laatste Formule 1 en Max Verstappen nieuws. Bezoek onze website regelmatig en blijf op de hoogte over Max Verstappen en de Formule 1.

Hoe kun je de Formule 1 live volgen? Check: Formule 1 op TV
IndyCar Series
Op MotorsportZ wordt ook geschreven over Rinus VeeKay die in 2021 opnieuw in de IndyCar Series uitkomt voor het team van Ed Carpenter Racing.
Andere raceklassen


Naast F1 en Indy wordt er op MotorsportZ ook aandacht geschonken aan andere raceklassen. Formule 2, Formule 3, W-series, DTM, WEC en dergelijken.