'Michael Schumacher opgenomen voor geheime behandeling'

Maandag heeft het Franse Le Parisien gemeld dat Formule 1-legende Michael Schumacher is opgenomen in een ziekenhuis in Parijs. De zevenvoudig wereldkampioen revalideert nadat hij op 29 december 2013 zwaargewond raakte bij een ski-ongeval in de Franse Alpen.

'Michael Schumacher opgenomen voor geheime behandeling'
© Ferrari F1

Op de middag van maandag 9 september 2019 zou Michael Schumacher volgens de Franse krant Le Parisien opgenomen zijn voor een speciale behandeling in het Pompidou-ziekenhuis in Parijs. De Franse chirurg Philippe Menasche zou een stamceltransplantatie hebben uitgevoerd bij Schumacher. De Duitser verblijft normaal gesproken thuis in Zwitserland nabij Genève waar hij al sinds eind 2014 revalideert nadat hij 6 maanden in een kunstmatige coma werd gehouden.

Op 29 december 2013 raakte de net gestopte Formule 1-coureur levensgevaarlijk gewond nadat hij ten val was gekomen tijdens het skiën. Hij raakte met zijn hoofd een steen en liep een schedeltrauma op. Sinds diens ongeluk is Schumacher nooit meer in het openbaar verschenen. De wildste geruchten zijn de afgelopen jaren over en weer gegaan. Het blijft gissen aangezien zowel de familie als het management weinig tot niets loslaat.Formule 1 podcast

Grand Prix Italië - Wat een race wat een race. Max moest achteraan starten en verremde zich voor de chicane. We hebben een mooi gevecht gezien tussen Leclerc en Hamilton die ronde lang met elkaar in gevecht waren.
Klik, beluister en GENIET